top of page

VakantieHuis onder de vuurtoren 

Een prachtig vrijstaand huis met unieke ligging aan de voet van de dijk en vuurtoren. De inrichting van de woning is bijzonder sfeervol, heeft een vintage en romantisch karakter, geeft een landelijk gevoel en heeft de charme van een jachthut.

Het huis is naast de dijk, strand, zee en duinen gelegen. Naast de woning is een speelterrein met speeltoestellen, een trapveldje en een basketbalveldje. Rondom de woning ligt een grote tuin met omheining van 1.50 meter en heeft verscheidene plekken om de zitten.

 

 

Het huis is voorzien van alle gemakken. Zo kan u gebruik maken van de WiFi, verwarming, wasmachine, droger, vriezer, stofzuiger, beddenlinnen en hand- en theedoeken.

In de keuken vindt u onder anderen de koelkast, de oven, het vijf pits fornuis, afzuigkap, blender, tosti ijzer, vaatwasser, servies, bestek en glazen. 

In de serre kan u, in overleg, gebruik maken van de extra slaapbank, de TV en DVD speler, de houtkachel (brandhout wordt extra in rekening gebracht) en de openslaande tuindeuren. 

In de badkamer kan u gebruik maken van de douche, wastafel en de handoeken. 

Om naar de tweede verdieping te komen maakt u gebruik van een vrijstaande, buigende, spil trap. Op de overloop vindt u een kinderstoel en een ledikant. 

 

De eerste slaapkamer bevat een tweepersoonsbed en berging. 
De tweede slaapkamer bevat een tweepersoonsbed, berging en een trap welke naar de derde verdieping gaat. Op de derde verdieping vindt u nog een tweepersoonsbed. 
In de derde slaapkamer vindt u een eenpersoons bedstee, een speelruimte en opbergruimte.

Wilt u met meer dan 7 personen bij ons verblijven, of wilt u meer dan 3 honden meebrengen? Om de mogelijkheden te bespreken kunt u het reserveringsformulier invullen. 

De verhuurder is aanwezig op de locatie en woonachtig in het huis op het naastliggende perceel. De verhuurder, of een familielid, zal de sleutel overdragen bij aankomst en deze ook weer ophalen bij vertrek.

bottom of page