top of page

Laro overnachting op het strand

Op 12, 13 en 14 mei 2017 organiseren wij, Von Mesdag Vuurtoren en Strandpaviljoen Factor 30 een geweldig Land Rover weekend met overnachting op het strand van Huisduinen, om de zomer in te luiden. Daar kan jij bij zijn!

 

Afgelopen zomer heeft Erwin, eigenaar Von Mesdag Vuurtoren, een aantal weken op het strand doorgebracht met zijn Laro. Dit was voor Erwin een hele bijzondere ervaring die hij graag met andere Laro eigenaren deelt. Hij heeft samen met Kees, eigenaar Strandpaviljoen Factor 30, een plan opgesteld om met 30 Laro's een gezellig weekend op het strand van Huisduinen te overnachten. 

Wij nodigen u, als Laro eigenaar, van harte uit om dit weekend met ons op het strand door te brengen.

 

Tijdens dit weekend zullen we de Laro's voor het strandpaviljoen Factor 30 plaatsen, waar we genoeg ruimte hebben om te overnachten, barbecuen, relaxen, kampvuren te maken en om aan eventuele watersporten te doen.

In het programma zijn onder anderen de volgende activiteiten opgenomen: 

 

- Gezamenlijke barbecue op het strandpaviljoen;

- Meevaren op een catamaran;

- Sub lessen;

- Vis bakken;

- Watersport activiteiten;

- Strand volleybal;

- Ontbijten op het strandpaviljoen.

 

Het is tijdens dit weekend niet de bedoeling dat we over het strand gaan rijden, enkel tijdens het aan en afrijden. Bij bijzonderheden kan er in overleg een uitzondering worden gemaakt.

Vrijdag aankomst tussen 16.00-18.00 uur - Zaterdag activiteiten dag - Zondag vertrek  tussen 16.00-18.00 uur.

Kosten barbecue, vis bakken en ontbijt voor het weekend: €60,- p.p. 

Inbegrepen bij het ontbijt: Koffie/thee/sap - brood - eieren - beleg

Inbegrepen bij het avondeten: Vlees en vis - salade - brood

 

Drinken en de lunch is niet inbegrepen en kan worden gekocht op het strandpaviljoen, uiteraard mag je ook je eigen drinken/lunch/boodschappen meebrengen om te nuttigen bij de standplaats/kampvuur etc. 

 

Watersport activiteiten zijn onder voorbehoud van de weersomstandigheden, aan de activiteiten is een kleine onkostenvergoeding gebonden. Bij aanvang op vrijdag kan de inschrijving/betaling voor de wateractiviteiten worden gedaan.

Voor meer informatie of voor vragen kan je contact opnemen via

info@vonmesdag-vuurtoren.com 

Ook kan je via de mail jezelf opgeven voor dit te gekke Laro weekend! Bij aankomst op het strand kan de betaling plaats vinden. 

Wees er snel bij want VOL=VOL.

 

Erwin Smit

0622674245
info@vonmesdag-vuurtoren.com

 

Strand Paviljoen Factor 30

Huisduinen strand

Zeedijk, Huisduinen

bottom of page