top of page

1. Algemeen
De volgende algemene voorwaarden gelden voor alle bestellingen die door de klant (hierna aangeduid als "je") worden geplaatst bij Von Mesdag - Vuurtoren, 37099186, hierna aangeduid als "Von Mesdag","ons" of "wij", via de website, de mobiele website of een mobiel toestel, via de telefoon of mail (gezamenlijk aangeduid als "VonMesdag-Bushcraft.com").

Door gebruik te maken van VonMesdag-Bushcraft.com en/of door een bestelling te plaatsen, accepteer je dat je bent gebonden aan de onderstaande algemene voorwaarden (de ”Algemene voorwaarden”). Zorg dat je de Voorwaarden hebt gelezen en begrepen voordat je je bestelling plaatst.

Het feit dat producten of diensten op enig tijdstip op VonMesdag-Bushcraft.com worden aangeboden, biedt geen garantie dat deze producten of diensten te allen tijde verkrijgbaar zijn. We behouden ons het recht voor om producten op ieder willekeurig moment terug te trekken.

We behouden ons het recht voor om deze Voorwaarden van tijd tot tijd te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving aan jou. De versie van de Voorwaarden die geldt voor jouw bestelling is de versie die te vinden is op VonMesdag-Bushcraft.com ten tijde van de plaatsing van je bestelling.

2. Prijzen en leveringskosten
De prijzen die zijn vermeld op VonMesdag-Bushcraft.com zijn inclusief de wettelijke BTW, maar exclusief eventuele verzendkosten.

3. Bestelling/contractafsluiting
Je kunt bestellen via VonMesdag-Bushcraft.com, telefoon of mail.

Indien je je e-mailadres hebt geregistreerd, ontvang je na het plaatsen van een bestelling een bevestiging per e-mail. Als we je bestelling onverhoopt niet kunnen leveren, dan laten wij je dit zo snel mogelijk weten. Mocht de bestelling al zijn betaald, dan proberen we de betaling via de door jou gebruikte betaalmethode terug te storten. Indien de terugbetaling op een andere manier gedaan moet worden, zal Von Mesdag - Vuurtoren contact met je opnemen om dit te regelen.

Een bestelling dient minimaal € 1,00 (na aftrek van kortingen) te bedragen.

4. Levering
Von Mesdag - Vuurtoren gaat uiterst zorgvuldig te werk bij de registratie en verwerking van bestellingen en streeft ernaar om je bestelling af te leveren op een woonadres, overeenkomstig de door jou gekozen leveringswijze.

Von Mesdag - Vuurtoren streeft ernaar om bestellingen zo snel mogelijk en op volgorde van binnenkomst af te handelen. We streven ernaar om binnen 2 tot 4 dagen na bevestiging van een bestelling te leveren, tenzij anders overeengekomen. Hoewel we ernaar streven om binnen de gestelde termijn te leveren, kan vertraging ontstaan door onverwachte gebeurtenissen. Mocht de levering onverhoopt niet binnen 30 dagen plaatsvinden, kan je de bestelling annuleren.

Voordat je een bestelling plaatst, word je geïnformeerd over de verwachte levertermijn. Indien je je e-mailadres hebt geregistreerd, ontvang je na het plaatsen van een bestelling een bevestiging per e-mail, met daarin de verwachte levertermijn.

Als je bestelling niet op de geplande datum aankomt, neem dan contact op met Von Mesdag - Vuurtoren, +31 622674245, info@vonmesdag-vuurtoren.com


5. Herroepen van een bestelling
Het is mogelijk om een bestelling te annuleren of retourneren vanaf de datum waarop je de bestelling hebt geplaatst tot 14 dagen na ontvangst van de bestelde artikelen.


Als je je bestelling wil annuleren of terug wil zenden, breng ons hiervan dan schriftelijk op de hoogte, ofwel per post ofwel door een e-mail te sturen naar info@vonmesdag-vuurtoren.com, echter altijd binnen 14 dagen na de in paragraaf 5.1 gestelde termijn. Daarna heb je nog eens 14 dagen de tijd om de artikelen terug te sturen op de wijze zoals uiteengezet in paragraaf 6 (Retourzendingen) hieronder. We zullen proberen om het geld zo snel mogelijk en op dezelfde wijze als waarop je hebt betaald terug te storten, uiterlijk 14 dagen na ontvangst van je annulering, op voorwaarde dat we de artikelen hebben ontvangen of een bewijs dat de artikelen zijn teruggezonden. Er kan een andere betaalwijze worden gebruikt voor de terugbetaling als je hiervoor toestemming geeft. Dit zal hoe dan ook geen extra kosten met zich meebrengen.


Als een ontvangen artikel defect is, stel je Von Mesdag - Vuurtoren hiervan onmiddellijk op de hoogte en je stuurt het artikel terug zoals uiteengezet in paragraaf 6 (Retourzendingen) hieronder. Alle producten die als defect worden aangemeld, worden door Von Mesdag- Vuurtoren volledig vergoed. De bepalingen in deze voorwaarden houden geen beperking in van eventuele wettelijke rechten.


6. Retourzendingen
Von Mesdag - Vuurtoren garandeert een volledige vergoeding, of desgewenst vervanging, van teruggezonden artikelen op grond van paragraaf  5 (Herroepen van een bestelling), op voorwaarde dat alle artikelen worden teruggezonden in dezelfde staat als waarin zij verkeerden bij ontvangst. Dit houdt in dat de artikelen niet beschadigd, vuil, gewassen, gewijzigd of gedragen (anders dan het passen van het artikel) mogen zijn en dat etiketten of prijskaartjes niet zijn verwijderd.


7. Betaalwijzen
Je kunt je artikelen op meerdere hieronder aangegeven wijzen betalen.

 

iDEAL
Via iDEAL kan je direct met je eigen bank het betreffende bedrag overschrijven. De betaling is zeer snel afgehandeld en uw bestelling is direct onderweg

Creditcard
Je kunt je betaalgegevens bij bestelling invullen en gebruikmaken van een geldige creditcard (VISA of Mastercard). Het betreffende bedrag wordt onmiddellijk gereserveerd op je creditcard en pas afgeschreven nadat de goederen zijn verzonden. Von Mesdag - Vuurtoren behoudt zich het recht voor om de geldigheid van de creditcard te controleren, alsook de kredietlimiet in relatie tot het bestelbedrag en of de adresgegevens van de koper juist zijn. Op grond van deze controles kunnen we een bestelling weigeren.

Paypal
Ook kunt u met uw Paypal account betalen, deze is zeer gemakkelijk aan te maken.

8. Algemene bedrijfs informatie
Von Mesdag - Vuurtoren
Uw Harkila specialist

Showroom: Willemsoord 39 | 1781 AS, Den Helder
Geen bezoek adres: H.W.Mesdagstraat 1 | 1789 AB Huisduinen

Contact: Erwin Smit
Info@vonmesdag-vuurtoren.com
+31 6 22 67 42 45

KvK-nummer: 37099186
BTW-nummer: NL186999835B01

Bankrekening: NL54 RABO 0105 2552 38

 

 

 

 

bottom of page