Voorjaarscollectie Harkila: de Herlet Tech!

 

De eerste teken werende kleding van Harkila! De unieke voordelen van de Herlet Tech collectie is onder anderen het Insect Shield®, deze is in de kleding opgenomen ter bescherming tegen insecten als teken, muggen en vliegen. Het Insect Shield® heeft een langdurige, effectieve en reukloze werking, de technologie is in EU gekeurd voor mens en dier.

In de Herlet Tech collectie is ook het antibacteriële Polygiene® materiaal verwerkt, dit zorgt er voor dat bacteriën zich niet kunnen hechten in de kleding en voorkomt een ongewenste zweet geur.

De Herlet Tech collectie is geschikt voor het warmere weer tijdens de zomer maanden, het is een lichtgewicht, ademende en snel drogende collectie die volledig uit stretch materiaal bestaat. De collectie is voor heren en beschikbaar in de maten 46 t/m 60, S t/m 3XL in de kleur Rifle Green.

Voor meer informatie en voor een korting van 15% op de Herlet Tech set gaat u naar www.vonmesdag-bushcraft.com

Bij Von Mesdag-Vuurtoren draait het om jagen, het buitenleven en alles wat met hiermee te maken heeft. Wij hebben een kennel, maken meubels en verkopen kleding, schoenen en accessoires.

Showroom: Willemsoord 39  

1781 AS, Den Helder

Contact: Erwin Smit
Info@vonmesdag-vuurtoren.com
+31 6 22 67 42 45

KvK-nummer: 37099186
BTW-nummer: NL186999835B01

Bankrekening: NL54 RABO 0105 2552 38

www.vonmesdag-vuurtoren.com